Czesc mam prosbe. Bardzo bym chcial miec taką koszulkę:
Czy ktos wie gdzie mozna takowa kupic jakis sklep internetowy. Gdzie nie wpisze sie koszulka z prison break to jest normalna ze zdjeciem na srodku a le takie mi sie nie podoaja. Ta jest fajna dokladny tatuaz jaki mial glowny bohater. Widzialem ze na allegro raz byla ale kurka za maly rozmiar byl. Jesli ktos ma linka do jakiegos sklepu co sprzedaje takowe prosze o niego. Z góry dzieki.
Wentt 33 no dokładnie. Kiedys pamietam zobaczylem ja w polsacie jak Maciek Rock opowiadal o serialu to mial ja na sobie. Od tego czasu zwariowalem na jej punkcie :D. Na allegro jest ale raz ze M (ja bym musial miec L) a dwa dziewczyna co wystawila ja napisala mi ze raczej w sklepach jej nie dostane. Ona dostala ja w prezencie od kumpla co pracuje w Polsacie (kurka tez chcialbym miec takie znajomosci).
Noo . Te też są super . Wczorajh oglądałam poduszki . ! Moze sobie jakąś kupię . A co do bluzki to się zastanowię .
__
Squall24 napisał/a:
Wentt 33 no dokładnie. Kiedys pamietam zobaczylem ja w polsacie jak Maciek Rock opowiadal o serialu to mial ja na sobie. Od tego czasu zwariowalem na jej punkcie :D. Na allegro jest ale raz ze M (ja bym musial miec L) a dwa dziewczyna co wystawila ja napisala mi ze raczej w sklepach jej nie dostane. Ona dostala ja w prezencie od kumpla co pracuje w Polsacie (kurka tez chcialbym miec takie znajomosci).
Ja też jestem pewna że na 100% nie dostaniesz jej w sklepie .! Szkodaa . Bo jest extra. Te wszystkie tatuaże. A moze na jakiś amerykańskich stronach będzie podobna . Albo zapytaj się tej dziewczyny z allegro czy w Polsacie nie maja rozmiaru L .
_________________ Bo tak na prawdę, nie ma sytuacji bez wyjścia... czasami po prostu prowadzi ono przez gabinet lekarski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum