Zapraszamy do nowej wersji forum PRISON BREAK
NOWE FORUM PRISON BREAK - KLIKNIJ
Prison Break | Skazany na śmierć  Forum Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Koszulka
Autor Wiadomość
Squall24 

Wysłany: 2007-06-06, 19:57   Koszulka

Czesc mam prosbe. Bardzo bym chcial miec taką koszulkę:

Czy ktos wie gdzie mozna takowa kupic jakis sklep internetowy. Gdzie nie wpisze sie koszulka z prison break to jest normalna ze zdjeciem na srodku a le takie mi sie nie podoaja. Ta jest fajna dokladny tatuaz jaki mial glowny bohater. Widzialem ze na allegro raz byla ale kurka za maly rozmiar byl. Jesli ktos ma linka do jakiegos sklepu co sprzedaje takowe prosze o niego. Z góry dzieki.

Wentt_33 

Wysłany: 2007-06-07, 18:22   

Ja taka widziałam tylko na allegro.
Boska ona jesst .

. (( ;
Jak coś zauważę to napiszęę . ;**

Nemezis 

Wysłany: 2007-06-07, 20:37   

te są fajne:
http://www.allegro.pl/ite...son_break_.html

Squall24 

Wysłany: 2007-06-07, 21:13   

Wentt 33 no dokładnie. Kiedys pamietam zobaczylem ja w polsacie jak Maciek Rock opowiadal o serialu to mial ja na sobie. Od tego czasu zwariowalem na jej punkcie :D. Na allegro jest ale raz ze M (ja bym musial miec L) a dwa dziewczyna co wystawila ja napisala mi ze raczej w sklepach jej nie dostane. Ona dostala ja w prezencie od kumpla co pracuje w Polsacie (kurka tez chcialbym miec takie znajomosci).

Wentt_33 

Wysłany: 2007-06-08, 07:27   

Nemezis napisał/a:
te są fajne:
http://www.allegro.pl/ite...son_break_.html

Noo . Te też są super . Wczorajh oglądałam poduszki . ! Moze sobie jakąś kupię . A co do bluzki to się zastanowię .
__

Squall24 napisał/a:
Wentt 33 no dokładnie. Kiedys pamietam zobaczylem ja w polsacie jak Maciek Rock opowiadal o serialu to mial ja na sobie. Od tego czasu zwariowalem na jej punkcie :D. Na allegro jest ale raz ze M (ja bym musial miec L) a dwa dziewczyna co wystawila ja napisala mi ze raczej w sklepach jej nie dostane. Ona dostala ja w prezencie od kumpla co pracuje w Polsacie (kurka tez chcialbym miec takie znajomosci).

Ja też jestem pewna że na 100% nie dostaniesz jej w sklepie .! Szkodaa . :-( Bo jest extra. Te wszystkie tatuaże. A moze na jakiś amerykańskich stronach będzie podobna . Albo zapytaj się tej dziewczyny z allegro czy w Polsacie nie maja rozmiaru L . :-D

Kredzia

Wysłany: 2007-07-28, 22:34   

heja ;]
no właśnie specjalnie się zarejestrowałam, bo poszukuję koszulki z tatuażami...
ech, a nigdzie nie widać i nigdzie nie ma..
bu..

Sponsor

Odpowiedz do tematu