a mi sie oba podobały bardzo i teraz nie mogę się doczekać tego trzeciego bo pewnie też będzie świetny i trudno mi powiedziec który był naprawde lepszy...
Mi najbardziej podobał sie sezon I. Z poczatku jak znajomy mi polecił ten serial to nie wiedziałam czego mam się spodziewać, mówił cos o jakimś wytatuowanym facecie chcącym uciec z więzienia...sobie pomyślałam że pomysł na serial troche ograny ...poza tym przez ileż to odcinków można oglądać ucieczke?
Takie były moje pierwsze mysli jeżel;i chodzi o PB...i tak leżały te płyty aż w końcu przez przypadek zobaczyłam ostatni odcinek Iszej serii w Tv. I już zrozumiałam czemu wszyscy to tak oglądają. Fabuła trzymająca w napięciu, wszystkie wątki układaja się w całość, fajny klimat i aktor moim zdaniem idealnie dobrany do tej roli.
_________________ Nie jest sztuką - Nigdy nie upaść,
Lecz z każdego upadku - Zwycięsko się podnieść(!)
Ja wolę 2 sezon . W 1 przygowowuja ucieczkę z więzienia . A w 2 juz uciekają przez całe stany . ! A pozatym ten boski odcinke . 2x16 - Chciagooo . < 3333
ahh . Ogólnie to przecież `Escape is just beginning.` .
_________________ Bo tak na prawdę, nie ma sytuacji bez wyjścia... czasami po prostu prowadzi ono przez gabinet lekarski
Sponsor
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum