Wolicie oglądaćPrison Break z lektorem (Polsat.) czy z napisami . ? Ja wolę z napisami. Tłumaczenie często jest troche pomieszane . Omijają nas naprawdę fajne teksty . Dlatego ja wolę czytać . A jak wyy . ?
Pozdro.
Nemezis
Wiek: 22 Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 144 Skąd: z firmy...
Wysłany: 2007-05-31, 16:29
ja tez wole napisy bardziej na loozie sie oglada a polski lektor jest poprostu do BANI!! nie da sie tego słuchac
Ja tak samo wole napisy. Wtedy film wydaje się bardziej realny bo słyszymy bez zakłóceń słowa aktorów i ogólnie lepiej się ogląda, bo ten polski lektor się nie nadaje!
Noo. On ma zabójczy głos . Podoba mi się też Sweet Caroline . ; DD Szcezgólnie jak wymawia w 19 odc [ ` Sweet Caroline.`] nazwisko Scofield jeje . To jets boskie . Nawet nagrałam to sobie na kome i mam ust. jako dzwonek . ; DDD
Pozdro.
_________________ Bo tak na prawdę, nie ma sytuacji bez wyjścia... czasami po prostu prowadzi ono przez gabinet lekarski
zdecydowanie wolę napisy.
prawie w ogóle nie oglądam tv i dopiero niedawno trafiłam na polsacie na powtórkę PB... wkręciłam się i w ciągu 72h jakoś obejrzałam oba sezony na cd... i ostatnio dalej oglądałam powt. w czwartek teraz. i to jest obleśne i w ogóle fe. ten lektor. bleee ;>
przyzwyczaiłam się do ich głosów. bardziej realnie jest wtedy. ^^
Wiadomo, że lepsze napisy. Ale co ja poradze. że z napisami nie bardzo mi sie chce oglądać. A oglądałem drugą serię(4 odcinki) z napisami i bez. I wniosek: lepsze napisy, bo one dokładniej tłumaczą, a poza tym na napiszch są większe ziania.
Wysłany: 2007-10-28, 12:05
Ja wolę zdecydowanie napisy. Można się przysłuchać głosom aktorów, a przy lektorze nawet się nie wie kto mówi Można się także nauczyć jakiś pojedynczych słówek po angielsku ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum