[b]mam pytanie do Nemezisa!! Bo dodałes tam linki do ściągania odcinków..dzisiaj ściągnęło mi się odc. 21 2 sezon(najnowszy odcinek - fin del Camino) ale potrzebuje do tego hasła!! zeby wejsc w rara, potrzerbne jest hasło...Ty zakładałes więc jakbyś mogł to podaj mi na gg prosze Ciebie bardzo! 6421833 czekam z niecierpliwościa
Nemezis
Wiek: 22 Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 144 Skąd: z firmy...
Wysłany: 2007-03-27, 17:03
Sorka ale ja zakładałem i ja z tego linku ściągalem:) a hasła nie ma musiało Ci przerwac połązenie i poprostu nie dościagać którejś części do konca
Czy znaliście wczesniej przed ogladaniem serialu aktorów z prison break,jezeli tak to w jakich filmach ,bo ja osobiście to michael z teledysków a sucre kojarze w"za szybkich za wściekłych",
Nemezis
Wiek: 22 Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 144 Skąd: z firmy...
Wysłany: 2007-04-15, 18:53
Mahone grał w filmie "Armagedon" a Michael w jakimś filmie lekarza ale dokładnie nie pamietam w jakim:p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum