Jak myślicie co to jest Sona? i co zobaczy Michael w pierwszym odcinku III sezonu?
Mnie też to ciekawi. Tylko, że wtedy to co powiedział ten naukowiec, że chce, by ten zwiał, to otroche nie pasuje - chociaż nie wiem. Zobaczymy! (troche zagmatwałam )
SONA to jest chyba nazwa tego więzienia w Panamie,gdzie dostał się MICHAEL SCOFIELD, BRAD BELLICK i ALEX MAHONE. A co on ujrzał........???? o tym już w 3 serii. hehehe.. POZDRO
Juz nie moge sie doczekac 3 sezonu, nie wiem nawet kiedy bedzie, tak mnie to wciągnęło ze
na początku na kompie oglądałem 5 odcinków dziennie. Moim zdaniem Scolfield zobaczy arene walk na śmierc i życie
Hmm całkiem możliwe, ale oby mu się tam nic przykrego nie przytrafiło . Jak zobaczyłam tych wszystkich "więźniów" brudnych, zakrwawionych i wogóle nienormalnych to się przeraziłam Ale napewno sobie Mick poradzi
Nemezis
Wiek: 22 Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 144 Skąd: z firmy...
Wysłany: 2007-04-26, 18:37
ja mysle ze Michael z Mahonem beda obmyslac ucieczke a Bellek obrywał za wszystkich trzech
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum