Jak na moje to by było kompletną porażką...PB wiele by stracił.... PB bez Wenta nie będzie już tak fascynujący...Nie powinni zmieniać aktora ani go uśmiercać...Uważam,że w ogóle z tych osób, które pozostały nikt nie powinien odejsc z ramówki jeszcze tylko 96 dni do premiery 3 sezonu Pozdrawiam
_________________ "Czyż ciepła dłoń nie jest lepsza od zimnego ostrza"
o nieeee....Michael musi byc w IIIcim sezonie... Ja sobie nie wyobrażam sobie PB bez niego. Postać którą on gra mi się bardzo podoba....ta ponadprzeciętna inteligencja...hmmmm:) więc Mike musi zostać
_________________ Nie jest sztuką - Nigdy nie upaść,
Lecz z każdego upadku - Zwycięsko się podnieść(!)
Ja czytałam że Went pokłócił sie z producentami czy coś w tym stylu i rozważali jego odejście . A nie brali pod uwagę innego aktora bo to przeciez on tak przyciąga widzów . Jesli już by do tego dosżło to Michaela zabiliby w Sonie a Linc próbowałby pomścić brata . Dopaść jego zabójców. Tak przynajmniej czytałam .
Mam nadzieję że to tego nie dojdzie . NIE MOŻE !! To byłaby katastrofa .
_________________ Bo tak na prawdę, nie ma sytuacji bez wyjścia... czasami po prostu prowadzi ono przez gabinet lekarski
o nie, to ja też to gdzieś czytałam ale później jeszcze przeglądałam na ten temat informacje w sieci i z tych informacji by wynikało że tak nie jest to znaczy że nie uśmiercą Michaela:)
_________________ Nie jest sztuką - Nigdy nie upaść,
Lecz z każdego upadku - Zwycięsko się podnieść(!)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum