Nemezis
Wiek: 22 Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 144 Skąd: z firmy...
Wysłany: 2007-05-01, 08:43
bearshare to najgorszy program do sciagania filmów;p moli kompa i sciaga sie powoli... odcinki ktore sa na forum wrzucone sa na serwerach niemieckich i angielskich a sciaganie jest nieprzerwalne i osiaga maxymalny transferek Twojego netu
jareko3 Gość
Wysłany: 2007-05-01, 21:15
nie mogę za diabła odtworzyć tych torentów które sciągnąlem z tej stronki... ;/ nie oglądałem dwóch ostatnich odcinków... ubolewam bardzo... jakby ktoś mógł pomóc, będę wdzięczny jareko3@o2.pl
Nemezis
a odcinki sa po polsku czy po angielsku ?? :)
dajcie mi jakies porady PISZCIE na gg 5709100
Nemezis
Wysłany: 2007-05-02, 15:28
po Angielsku ale napisy mozna znalesc gdziekolwiek w sieci poza tym dubling polski psuje atmosfere i klimat tego filmu:D:D duzo bardziej lubie go ogladac po angielsku a jesli chodzi o rady to poczytaj forum
Witam jestem tu nowy,pozdrawiam wszystkich.Mam gorącą prośbę-nie mogłem obejrzeć odcinków 15 i 16 (Polsat),wiem że mogę je ściągnąć,ale nie ma bladego pojęcia jak mam to zrobić.Wszystko jest po angielsku.Czy mógłby mi ktoś pomóc,krok po kroku.Z góry dziękuję.Pozdrawiam.
Witam jestem tu nowy,pozdrawiam wszystkich.Mam gorącą prośbę-nie mogłem obejrzeć odcinków 15 i 16 (Polsat),wiem że mogę je ściągnąć,ale nie ma bladego pojęcia jak mam to zrobić.Wszystko jest po angielsku.Czy mógłby mi ktoś pomóc,krok po kroku.Z góry dziękuję.Pozdrawiam.
chyba gdzieś Nemezis zamieścił instrukcję jak ściagnać odcinki - poszukaj na forum - nie ma tak dużo postów.
Udał mi się ściągnąć odcinki poprzez RapidShare, tak jak jest opisane na forum. Jednakże po wypakowaniu odcinka mam osobno obraz (otwiera się w Winampie) i osobno litery (jako tekst w notatniku). Jak nałożyć litery na obraz? Bardzo prosiłbym o proste wytłumaczenie, gdyż słabo orientuję się w tego typu rzeczach.
Nemezis
Wysłany: 2007-05-15, 09:01
wystarczy ze obraz i napisy wstawisz do tego samego folderu i otworzysz film w allplayerze;] jak cos to tu masz link do tego programu: http://www.download.net.pl/190/ALLPlayer/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum