Wysłany: 2007-04-23, 06:09 Nie działają odcinki!!!!!!!!!!!!!!
jestem zalogowany A i tak gdy klikam za odcinki w celu obejrzenia pisze że nie mam uprawnien by to zobzczyć o co w tym chedzi prosze o szybkie odpowiedzi
Nemezis
Wiek: 22 Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 144 Skąd: z firmy...
Wysłany: 2007-04-23, 07:43
ehhh problemy serwerowe gdy jest duza ilosc uzytkownikow tak sie dzieje do 2 godzin zawsze wszystko sie stabilisuje prosze o cierpliwosc i przepraszam za utrudnienia
Hej,hej!Chyba mam ten sam problem..Nie ogladalam jeszcze 2 sezonu,ale mialam nadzieje ,ze uda mi sie chociaz poczytac streszczenia odcinkow,ale...nic z tego...Mimo iz jestem zalogowana,zawsze wyswietla mi sie komunikat iz NIE MAM UPRAWNIEN DO OBEJRZENIA STRONY szkoda ,bo na moim iPlusie bardzo ciezko sie sciaga cokolwiek..Hmm..moze znajdzie sie"Ktos" kto oczywiscie odplatnie przeslalby mi ten 2 sezon? Z gory-dzieki!
Nemezis
Wiek: 22 Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 144 Skąd: z firmy...
Wysłany: 2007-06-10, 20:20
napisz na gg 6730406 postaram sie wysłac pocztą jeśli Ci na odcinkach tak bardzo zależy:p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum