Pewna jestem tego, że każdy z Was usłyszał kiedyś dowcip, który pamięta do tej pory. w tym temacie zapraszam do pisanie Waszych najlepszych dowcipów. Długo się zastanawiałam jaki dowcip sama bym napisała.
Po namyśle wybrałam taki, który usłyszałam dość niedawno.(jeżeli komuś wyda się małośmieszny to... no cóż...ludzie mają różne poczucie humoru)
7 rano dzwoni ktoś do drzwi. W pośpiechu wstaje facet biegnie do drzwi i ku jego zdziwieniu widzi przed sobą listonosza. Ten patrzy się na faceta, myśli i zaczyna się niemiłosiernie śmiać. Facet na to:
-Panie co pan? Nie dość że wcześnie mnie nachodzisz to się jeszcze śmiejesz (i z czego?)?
Listonosz próbuje wydusić z siebie zdanie. Próbuje...próbuje aż w końcu wydusił z siebie:
Po raz pierwszy w zyciu widzę żeby ktoś zapioł szlafrok na 2 guziki i jajko!!
i jeszcze taki:
Córka do matki:
- Mamo, gdzie się wkłada tampony?
- Nooo... tam skąd się biorą dzieci.
- W bociana?
i na koniec taki co mnie ostatnio "rozłożył" zupełnie:D
Przychodzi koleś do sklepu mięsnego. Rozgląda się, w końcu podchodzi do lady:
-Poproszę 3 kg ogórków.
-Ale to nie są ogórki! to jest biała kiełbasa.
-To dlaczego ona jest zielona ?
-Jest jeszcze niedojrzała.
-A dlaczego ona ma meszek ?
-Bo to jest absolutna nowość- kiełbasa przytulanka. (!!!)
_________________ Nie jest sztuką - Nigdy nie upaść,
Lecz z każdego upadku - Zwycięsko się podnieść(!)
Ja znam kilka, ale w tej chwili nie pamiętam jaki najbardziej mnie rozśmieszył. To może ten stary ale mi się podoba:
Jest Zorro u swojej kochanki, która mieszka na 8 piętrze i naglę ta do niego "A co będzie jak mój mąż wróci?", Zorro na to: "Nie przejmuj się! Na dole stoi mój koń i czeka w razie czego wyskoczę przez okno i skoczę prosto na niego". Po chwili dzwonek dzwoni do drzwi. Zorro przestraszony wyskakuje przez okno. Kochanka otwiera, a tu koń "Jak coś to będę na dole".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum