Nie, teraz dla odmiany Sara weźmie i się wytatułuje i ich wyciągnie Nie no żart. Niech już dawają trzeci sezon, bo już nie mogę się doczekać - a co dopiero czekać do końca sierpnia Dawać teraz!!
Nemezis
Wiek: 22 Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 144 Skąd: z firmy...
Wysłany: 2007-04-08, 13:21
uuuu sary pare odcinków nie zobaczymy:p muszą ją w filmie uprowadzić żeby na realu spokojnie urodziła dzidziusia
Wiek: 16 Dołączył: 19 Maj 2007 Posty: 4 Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: 2007-05-19, 16:58
a wie ktoś może o czym ma być 6 sezon? no, pierwszy wiadomo, o ucieczce. druga, nie wiem, nie oglądałem jeszcze, ale pewnie o tym jak uciekli z więzienia, a następne?
wg to lekka paranoja
Maciek jeśli masz coś przeciwko serialowi to musze cie zasmucić, ale ten serial ma dać jego twórcom duuuże pieniądze, niestety tak jest zbudowany teń świat i wszystko kręci się wokół kasy. Zawiera w sobie jakąś wartośc artystyczną i geniusz jego twórców, ale tu chodzi tylko o mamone....Uświadom to sobie i sie nie dziw że teraz bedzie już wszystko lekko naciagane, jednak sadze ze nie bedzie nudne-ma zbyt genialnych twórców.
A co do tematu-najbardziej mnie zastanawia postać Generała i to jak się interesuje Michaelem-chyab to bedzie najważniejszym tematem 3 serii. MAm z kolegą dwie hipotezy:
1. (moja, ale ta mniej interesująca) Generał chce nieświadomie wykożystać Michaela do sprawdzania zabespeiczeń w więzieniach.
2. (kolegi) Generał odkrywa geniusz Michaela i chce go przeciągnąc do FIRMY. Tylko dziwne ze tyle zachodu o jednego czlowieka.
Jednak jestem pewny, że skoro my to wymyśliliśmy to tak nie bedzie-to zbyt proste jak na ten serial :D.
PS. Witam wszystkich forumowiczow :D
Nemezis
Wiek: 22 Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 144 Skąd: z firmy...
Wysłany: 2007-05-21, 06:35
Nie mi sie jednak wydaje że 6 sezonów nie bedzie może i serial daje duża kase ale oglądalność by stopniowo spadała;) ludzie zaczna ogladać inne seriale w ktorych jest świerzy wątek;] prison break zrobił furore ale zacznie powoli nudzic...
Moaj mama po 16 odcinku I seri przestała oglądac . Znudziło się jej . Ja oglądam teraz 10 odcinke II seri . I widzę ze będzie ciekawie po tych wszystkich waszych komentarach .
Teraz jestem chora więc cały dzień siedzę w domu . Oglądam 4 odcinki dziennie . Więc szybko mi pójdzie . :D
Pozdro .
_________________ Bo tak na prawdę, nie ma sytuacji bez wyjścia... czasami po prostu prowadzi ono przez gabinet lekarski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum