Lost . Tez fajny serial . Jednak barzdiej wciągnął mnie Prison Break.
Zaczęłam oglądac 3 serie Zagubinych ale stanęłam na 8 odcinku . Miałm dużo nauki tid. Ten serial jest strasznie pokręcony. Za dużo mieszaja i w ogóle . Na początku było fajnie . [Hmm. To forum o Skazanym na śmierc a nie o Lost. Przepraszam . ;ppp]
Mam nadzieję ze Polsat także szybko będzie emitował 2 serie [a potem 3 ] .
_________________ Bo tak na prawdę, nie ma sytuacji bez wyjścia... czasami po prostu prowadzi ono przez gabinet lekarski
hmm.. ja juz prawie dwa sezony mam za soba.. i emocji nie jest brak fajnie jakby juz trzeci byl dostepny no ale chetnie jeszcze raz zobacze drugi pozdrawiam wszystkich forumowiczów i czekam razem z wami cale wakacje
No takk . Nie mozna ale to się ciągnie i ciągnie [ Moda ... ] a jak tak będzie z PB [dużo sezonów] to będzie podobniee . Ciągle to samo . wszystko naciągane itd . Miejmy nadzieję że producenta wystarczą juz zarobione pieniądze . Lepiej niech skończa na 3 sezonie i nakręcoą nowy serial . Na pewnoe osiągnołby sukcess . < 333
_________________ Bo tak na prawdę, nie ma sytuacji bez wyjścia... czasami po prostu prowadzi ono przez gabinet lekarski
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum