a wiec wiekszosc z was ogladala juz wszystkie odcinki PB
czy ktos mysli jak ja ze po takiej slawie i ogladalnosci tego filmu beda planowac inne ? beda ciagnac film dalej ?
czy myslicie ze to bedzie koniec PB czy jednak bedzie kontynuacja ?
a wiec wiekszosc z was ogladala juz wszystkie odcinki PB
czy ktos mysli jak ja ze po takiej slawie i ogladalnosci tego filmu beda planowac inne ? beda ciagnac film dalej ?
czy myslicie ze to bedzie koniec PB czy jednak bedzie kontynuacja ?
z tego co wiem to jest pewne że będzie 3 sezon, czyli następne 22 odcinki. Słyszłaem również plotki że ma być 6 sezonów
ło matko to spoko bedzie co ogladac :D
a ktos mniej wiecej wie kiedy one maja wyjsc ?
moim zdaniem to juz lekka przesada na moje oko 2 sezony to wystarczy
za bardzo ida to juz zapewnie nie bedzie takie ciekawe
jak to mowia co za duzo to nie zdrowo
ale spoko mozna ogladnac
ło matko to spoko bedzie co ogladac :D
a ktos mniej wiecej wie kiedy one maja wyjsc ?
moim zdaniem to juz lekka przesada na moje oko 2 sezony to wystarczy
za bardzo ida to juz zapewnie nie bedzie takie ciekawe
jak to mowia co za duzo to nie zdrowo
ale spoko mozna ogladnac
po tym jak się skończył odcinek 19 drugiego sezonu to wszystko jest możliwe. Już nie widzę żadnej możliwości ułaskawienia ich. Pewnie jeszcze do końca 2 sezonu będą uciekać, a od 3 sezonu będą już się ukrywać - zmieniać swoje życie :)
Nemezis
Wiek: 22 Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 144 Skąd: z firmy...
Wysłany: 2007-03-26, 06:05
A no zgadzam się z feniks2003 sezonów ma być nie oficjalnie 6 a wiadomo to z wypowiedzi Sarah Wayne Callies(Sary Tancredi) w jednym z filmików przerywających 2 serję.
Nie no 22 odcinek zakonczył sie fajnie ale ja juz chce widziec kolejny sezon ;( z tego kolejnego więzienia (SONA) tez bedzie uciekał tak jak z FoX'a ... ?? ehh no po prostu super zajebisty jest ten film...
Nemezis
Wysłany: 2007-04-04, 09:21
Myśle ze razem z Mahonem to dopiero bedzie składzik... cos mi sie zdaje że pierwszy odcinek III sezonu pobije popularnością i oglądalnościa finał mś w piłce nożnej:D:D
NOo ja tez tak mysle ze to bedzie niezły skład ... :]a tak apropo kiedy ma wyjsc 1 odcinek 3 sezonu ??
Nemezis
Wysłany: 2007-04-04, 16:33
jest napisane w nowościach na stronie głównej obszernie:p ale jego oficjalna premiera zapowiedziana została na 29 sierpnia 2007 roku, czyli prawie 5 miesięcy po zakończeniu II sezonu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum