Wysłany: 2007-07-04, 19:51 Ulubione sceny w Iszym sezonie?
Jakie są wasze ulubione momenty w Iszym sezonie.
Mi najbardziej podobały się momenty kiedy Michael był z panią doktor:)np:to kiedy jej zostawił kwiatka <origami> i momenty kiedy went zaczynał zbierać całą ekipę do ucieczki, ponieważ nie było do końca wiadomo czy okażą się lojalni i czy zgodzą się na zrealizowanie planu Michaela:) A i mina Lincolna jak zobaczył w szatni tatuaż Mika:P
_________________ Nie jest sztuką - Nigdy nie upaść,
Lecz z każdego upadku - Zwycięsko się podnieść(!)
Mi się podobała reakcja Mikiego jak zobaczył na monitorze w trakcie buntu Sare uwięzioną w gabinecie i wystraszoną, a potem zdziwienie jak ją nagle ktoś chycił za ramię od tyłu i się okazało, że to on i noi tam dalej. I podobało mi się jak Miki rozwalił tą rurę i zaczęli udawać przed Belickiem, że nie chcą zostać i tego sprzątać i jak udawali, że są źli na Mika za to, że powiedział o tym że może pojawić się pleśń i takie tam Trochę pomieszałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum