hehe :D
a ja myśle, że ten cały GENERAŁ co na kartkach pisał do Kimikima :P to on teraz będzie przeprowadzał testy na Michaelu, tak jak na "szczurze w klatce"
będzie mu "rzucał kawałki serka" i patrzył na to co on będzie z tym robił...?
mi się tak wydaje!!??
hehe :D
a ja myśle, że ten cały GENERAŁ co na kartkach pisał do Kimikima :P to on teraz będzie przeprowadzał testy na Michaelu, tak jak na "szczurze w klatce"
będzie mu "rzucał kawałki serka" i patrzył na to co on będzie z tym robił...?
mi się tak wydaje!!??
może trzeba sie zalogować(?) ale to chyba nie jest temat o problemach z oglądaniem odcinków tylko o odcinku 22.
Ja jestem zadowolona z tego zakończenia chociaż jak zobaczyłam to miejsce w jakim znalazł sie Michael to aż mi ciarki po plecach przeszły ...brrr...takie obskórne miejsce że nawet straznicy sie bali wejść.
W pewnym momencie nawet chciało mi się śmiać jak T-Bag powiedział do Michaela:
-Podzielimy się kasą , będziesz miał na wytatuowanie sobie nóg czy coś.....heheh a
A później lezał na podłodze z wbitym nożem w ręke a drugą(znaczy sie protezą) próbował sobie wyjąć...aż tu nagle wpada policja i ląduje za kratkami:)
I podoba mi sie jak Michael załatwił Alexa Mahoniego:P Zabił tylu ludzi a poszedł siedzieć za handel narkotykami:) hihi należało mu się...:P
_________________ Nie jest sztuką - Nigdy nie upaść,
Lecz z każdego upadku - Zwycięsko się podnieść(!)
Sponsor
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum