Wysłany: 2007-06-25, 20:08 Nowy chłopak Wentwortha Millera . ? :O
Potwierdzają się najgorsze obawy fanek Wentwortha Millera...
Gwiazda serialu Skazany na śmierć spotyka się podobno potajemnie z aktorem serialu Brothers & Sisters Luke'm McFarlanem. Jak donosi źródło:
Wentworth i Luke spotykają się w tajemnicy już od prawie pół roku. Są bardzo skryci, co jest jasne, ponieważ Wentworth publicznie jeszcze nie ujawnił swojej orientacji. Spędzają ze sobą dużo czasu w domach.
Związek wydaje się być poważny, ponieważ panowie rozważają zamieszkanie razem. Ostatnio udali się do Azji, gdzie Luke towarzyszył Millerowi w pracy. Najwidoczniej miłość ta nie wpływa jednak dobrze na pracę Wentwortha. Jeden z pracowników stacji Fox powiedział:
Ostatnio bardzo ciężko się z nim pracuje. Od kiedy stał się znany, nie daje sobie rady z naciskami prasy. Robi się nerwowy ponieważ reporterzy wciąż go pytają, czy jest gejem.
Cóż, o orientacji przystojnego aktora plotkuje się już od dawna. Trzeba przyznać, że fakt ukrywania przez niego homoseksualizmu tłumaczyłby to, że jak ognia unika on mediów.
źródło:pudelek.pl
Co o tym powiecie . Bo według mnie to bzdury chociaż ... . A pozatym niedawno informowali o związku Wenta z Amie jakąś tam . ;/// Juz nie wiem jak to jest .
A co wy myslicie . ?
_________________ Bo tak na prawdę, nie ma sytuacji bez wyjścia... czasami po prostu prowadzi ono przez gabinet lekarski
NIe wiem sama. Też to ostatno czytałam na pudelku i nie wierze w to za bardzo. Media uwielbiają sensacje i potrafią ją zrobić nawet z normalnej sytuacji. A zresztą nie obchodzi mnie to już i nie słucham już praktycznie żadnych źródeł na ten temat, bo każdy pisze inaczej
No właśnie . Media zawsez coś wymyśla . Nawet jeśli jest to najgorsza bzdura to wmawiają ludziom że to prawda . ;oo. Ja tam juz sobie chyba spokój z tą sprawą . Dla mnie to nie ma znaczenia czy jesthomo czy nie . ; ppp Chociaż fajnie by mieć takiego przystojnego chłopaka . ; DDDD
_________________ Bo tak na prawdę, nie ma sytuacji bez wyjścia... czasami po prostu prowadzi ono przez gabinet lekarski
Teraz wiadomo na 100 % że to sciema . Na wszystlich stronach [prawie..] jest opublikowany króciutki wywiad z Michaelem na ten temat . Went troche się wkurzył tymi ciągłymi plotkami . Powiedził także że chciałby załozyć rodzine . Jak chcecie więcej to poszukajcie sobie w necie . ;ppp
Przyczepiają się media, bo Went jak normalny człowiek ma przyjaciół i go często spotykano z gośćmi. To wcale niczego nie świadczy To oznacza, że jak przyjaciółki zamieszkają razem i spacerują po ulicy to od razu są lesby Przesadzają!! Nie mają o czym pisać to na siłę coś wymyślają
Pudelek.pl - ehh, tam autorzy to 'zakompleksione dzieciaki'.
Poprostu zazdroszą Wentowi urody, i mimo tego że ma 35 lat, wygląda IDEALNIE i laski na niego lecą. - Zazdrość, ploty.
A po za tym sam Miller wypowiadał się, że nie ma zbytnio czasu na życie towarzyskie bo na planie filmowym Prison Break spędza ponad 12 godzin i jest zbyt zmęczony by iść do jakiegokolwiek pubu czy coś ;p W każdym razie nie jest gejem!
Wogóle najlepiej się nie wypowiadać na temat niby Wenta "homo"i pudelka, bo szkoda słów Zresztą jak ktoś chce pisać na takie tematy to ja nie bronię , ale mnie ja się od tego odsuwam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum