Zapraszamy do nowej wersji forum PRISON BREAK
NOWE FORUM PRISON BREAK - KLIKNIJ
Prison Break | Skazany na śmierć  Forum Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Nowy chłopak Wentwortha Millera . ? :O
Autor Wiadomość
Wentt_33 

Wysłany: 2007-06-25, 20:08   Nowy chłopak Wentwortha Millera . ? :O

Potwierdzają się najgorsze obawy fanek Wentwortha Millera...

Gwiazda serialu Skazany na śmierć spotyka się podobno potajemnie z aktorem serialu Brothers & Sisters Luke'm McFarlanem. Jak donosi źródło:

Wentworth i Luke spotykają się w tajemnicy już od prawie pół roku. Są bardzo skryci, co jest jasne, ponieważ Wentworth publicznie jeszcze nie ujawnił swojej orientacji. Spędzają ze sobą dużo czasu w domach.

Związek wydaje się być poważny, ponieważ panowie rozważają zamieszkanie razem. Ostatnio udali się do Azji, gdzie Luke towarzyszył Millerowi w pracy. Najwidoczniej miłość ta nie wpływa jednak dobrze na pracę Wentwortha. Jeden z pracowników stacji Fox powiedział:

Ostatnio bardzo ciężko się z nim pracuje. Od kiedy stał się znany, nie daje sobie rady z naciskami prasy. Robi się nerwowy ponieważ reporterzy wciąż go pytają, czy jest gejem.

Cóż, o orientacji przystojnego aktora plotkuje się już od dawna. Trzeba przyznać, że fakt ukrywania przez niego homoseksualizmu tłumaczyłby to, że jak ognia unika on mediów.
źródło:pudelek.pl

żródło : http://www.prisonbreak.nr5.pl/
___

Co o tym powiecie . Bo według mnie to bzdury chociaż ... . A pozatym niedawno informowali o związku Wenta z Amie jakąś tam . ;/// Juz nie wiem jak to jest . :-P

A co wy myslicie . ?

A$!@ 

Wysłany: 2007-06-27, 11:42   

NIe wiem sama. Też to ostatno czytałam na pudelku i nie wierze w to za bardzo. Media uwielbiają sensacje i potrafią ją zrobić nawet z normalnej sytuacji. A zresztą nie obchodzi mnie to już i nie słucham już praktycznie żadnych źródeł na ten temat, bo każdy pisze inaczej :-|

Wentt_33 

Wysłany: 2007-06-27, 19:44   

No właśnie . Media zawsez coś wymyśla . Nawet jeśli jest to najgorsza bzdura to wmawiają ludziom że to prawda . ;oo. Ja tam juz sobie chyba spokój z tą sprawą . Dla mnie to nie ma znaczenia czy jesthomo czy nie . ; ppp Chociaż fajnie by mieć takiego przystojnego chłopaka . ; DDDD

krzysiek018 

Wysłany: 2007-06-27, 23:19   

Wentt_33 napisał/a:
źródło:pudelek.pl

No właśnie źródło mówi samo za siebie :mrgreen:

Wentt_33 

Wysłany: 2007-06-28, 14:39   

www.pudelek.pl www.kozaczek.pl

Obydwie takie strony z takimi infoo . No to teraz w 70 % jestem pewna ze to ściema . ; pppp

Wentt_33 

Wysłany: 2007-07-06, 18:50   

Teraz wiadomo na 100 % że to sciema . Na wszystlich stronach [prawie..] jest opublikowany króciutki wywiad z Michaelem na ten temat . Went troche się wkurzył tymi ciągłymi plotkami . Powiedził także że chciałby załozyć rodzine . Jak chcecie więcej to poszukajcie sobie w necie . ;ppp

A$!@ 

Wysłany: 2007-07-06, 23:19   

Przyczepiają się media, bo Went jak normalny człowiek ma przyjaciół i go często spotykano z gośćmi. To wcale niczego nie świadczy :-D To oznacza, że jak przyjaciółki zamieszkają razem i spacerują po ulicy to od razu są lesby :-/ Przesadzają!! Nie mają o czym pisać to na siłę coś wymyślają :-P

Beatrice

Wysłany: 2007-07-20, 19:19   

Pudelek.pl - ehh, tam autorzy to 'zakompleksione dzieciaki'.
Poprostu zazdroszą Wentowi urody, i mimo tego że ma 35 lat, wygląda IDEALNIE i laski na niego lecą. - Zazdrość, ploty.
A po za tym sam Miller wypowiadał się, że nie ma zbytnio czasu na życie towarzyskie bo na planie filmowym Prison Break spędza ponad 12 godzin i jest zbyt zmęczony by iść do jakiegokolwiek pubu czy coś ;p W każdym razie nie jest gejem! :evil:

Wentt_33 

Wysłany: 2007-07-20, 20:51   

Noo . ; ]]]]

A$!@ 

Wysłany: 2007-07-20, 23:21   

Wogóle najlepiej się nie wypowiadać na temat niby Wenta "homo"i pudelka, bo szkoda słów :-| Zresztą jak ktoś chce pisać na takie tematy to ja nie bronię :-P , ale mnie ja się od tego odsuwam :-D

Wentt_33 

Wysłany: 2007-07-21, 10:09   

Jak on już powiedział że to nieprawda to chyba wszysyc sobie dadzą spokój. chyba ...

Sponsor

Odpowiedz do tematu